Laatste nieuws


DCT PROMO TOUR   25/05/2022 - 30/05/2022

ERVAAR MOTORPLEZIER ZONDER TE SCHAKELEN!

De DCT Tour trekt ook in 2022 door BelgiŽ en Luxemburg. DŤ kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt. Honda introduceerde de Dual Clutch Transmission (DCT) tien jaar geleden en is hiermee tot op de dag van vandaag uniek. Motorrijden is nog leuker en eenvoudiger geworden!

De DCT Tour vindt bij ons plaats van 25/05 t.e.m. 30/05..

Schrijf je in voor een proefrit en test, voel, ervaar de motor van je dromen!Het Salon 2021 komt naar je toe met een Pop-Up-editie!

Tijdens 3 weekends (16-17, 23-34, 30-31 januari) in januari openen bijna 500 moto-dealers hun deuren voor het eerste Popup Motosalon. FEBIAC, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, brengt het Motosalon verspreid over heel BelgiŽ en Luxemburg. Honderden lokale dealers pakken uit met saloncondities, acties en extra's van de 35 deelnemende merken. Om helemaal weg te dromen van een beter 2021 geeft FEBIAC in het kader van deze actie van het Popup Motosalon een reis ter waarde van 2.000 euro weg.

Het eerste Belux Pop-Up Motosalon is een coronaproof alternatief voor het traditionele Auto- en Motosalon in Brussel. Het aanbod en de speciale condities worden op deze manier tot bij de geÔnteresseerden thuisgebracht en dit verspreid over 3 weekends. Zo kan iedereen op een rustige en veilige manier de nodige informatie verzamelen voor de aanschaf van een motor of scooter.


Lees de volledige persmededeling van FEBIAC


Honda CB Day - free festival for everyone

Of u met een Honda of een ander merk rijdt of enkel uitkijkt naar een fijne dag met familie of vrienden, iedereen is welkom op de 2de editie van de CB dag op Zondag 7 juli 2019 van 10:00 - 18:00 op het Zaha Hadidplein in 2030 Antwerpen. Op het programma: live muziek, food trucks, test ritten, live MotoGP en WSBK op groot scherm


Ontdek meer hierover op de Honda Facebook event.


Adventure Week

Zin in avontuur? Waar wacht u dan nog op?
Heeft u ook weer zin om op de motor eropuit te trekken? Mis dan zeker niet Hondaís evenement voor liefhebbers van spanning en avontuur: de Adventure Week, van 19 t/m 25 maart 2018.


Tijdens deze campagne en themaweek staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar vergeet ook de NC750X, CB500X en de VFR800X en VFR1200X niet. Of wat dacht je van de CRF250 Rally?

Gedurende de Honda Adventure week, van 19 t/m 25 maart, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Tevens de ideale gelegenheid om de unieke Honda DCT techniek eens persoonlijk te ervaren.

Ontdek tevens het Honda Adventure gamma, Honda Adventure Experience, en niet te missen, de Honda Adventure Deals. Ontdek alles hierover op de Adventure Week pagina van de officiele Honda website.


Auto- & motorsalon 2018

Van vrijdag 12 januari tot en met zondag 21 januari 2018 zijn wij aanwezig op het 96ste Autosalon, Honda-stand 8.05 in paleis 8. Dit is de eerste stand rechts, komende vanaf de patio (hoofdingang Parking C).


Praktische informatie aangaande openingsuren kunt u HIER vinden.


Dompel je onder in de wereld van het motorrijden en de motorrijders

De expansie van de motorbranche op de Brussels Motor Show is niet te stuiten! Bij een vorige editie al kreeg de motorbranche de volle aandacht in Paleis 8 en in de Patio van Brussels Expo. Voor 2018 wordt een volgende stap gezet: heel de - centraal gelegen - paleizen 8 en 9 worden omgetoverd in een indrukwekkend motoruniversum.

Deze uitbreiding kan natuurlijk enkel dankzij een uiterst representatieve aanwezigheid van de motor-, scooter- en bromfietsmerken. Gevestigde waarden staan er broederlijk naast nieuwe spelers in de markt. Er zijn vast merken bij die enkel bij specialisten een belletje doen rinkelen, en die net daarom erg leuk zijn om te leren kennen.

Het Salon 2018 brengt verder nog de nieuwe spektakelshow van de Circus Trial Tour. Verder lezen (op www.autosalon.be)

Tot op het Salon?